דילוג לתוכן הראשי

מחיקת חשבון ה-AltScape שלכם

אפשר למחוק את החשבון בעצמכם בכל עת, באתר או באפליקציה. המחיקה סופית: אחרי האישור אי אפשר לבטל אותה או לחזור ממנה.

עודכן לאחרונה: 21 באוקטובר 2026

איך מוחקים את החשבון

באתר

  1. התחברו ופתחו את ההגדרות.
  2. בתחתית הדף, בחרו מחיקת החשבון.
  3. הקלידו את המשפט שמוצג, ואז אשרו.
פתיחת ההגדרות

באפליקציית AltScape

  1. פתחו את הכרטיסייה פרופיל והקישו על הגדרות.
  2. הקישו על מחק חשבון, ואז אשרו.

אם אינכם יכולים להתחבר

באתר אי אפשר להתחבר עם Apple או Google. אם נרשמתם עם Apple או Google, מחקו את החשבון באפליקציה. אם גם באפליקציה אינכם יכולים להשתמש, שלחו אימייל אל privacy@altscape.ai מכתובת האימייל של החשבון ובקשו שנמחק אותו. נבצע עבורכם את אותה מחיקה.

לפני המחיקה

  • רוצים עותק של הנתונים? הורידו אותו קודם מההגדרות. אחרי שהחשבון נמחק, אי אפשר לקבל אותו.
  • מחיקת החשבון לא מבטלת מנוי ב-App Store או ב-Google Play, לכן בטלו אותו קודם בחנות. מנוי שנרכש באתר מפסיק להתחדש כשהחיבור הזוגי שלכם מסתיים, ויתרת תקופת החיוב הזו לא מוחזרת.

מה קורה כשמוחקים

מיד

  • אתם מנותקים מכל המכשירים ולא תוכלו להתחבר שוב.
  • הפרופיל שלכם הופך לאנונימי: השם שלכם משתנה ל-“Deleted User”, ושם המשתמש, הביוגרפיה והתמונה מוסרים. קובץ התמונה עצמו נשאר בכתובת האינטרנט הציבורית שלו עד ששאר הנתונים שלכם נמחקים.
  • החיבור הזוגי שלכם מסתיים, ובן או בת הזוג מאבדים את הגישה למרחב המשותף.
  • שירותי לוח שנה ומוזיקה מחוברים, וכל עוזר שאישרתם, מאבדים את הגישה לחשבון שלכם.

כ-30 יום לאחר מכן

אנחנו מוחקים לצמיתות את החשבון שלכם ואת שאר הנתונים האישיים שלכם, כולל ההודעות והזיכרונות שיצרתם. אי אפשר עוד לצפות בקבצים שהעליתם, כמו תמונות, או להוריד אותם, אבל עותקים שמורים שלהם עשויים להישאר אצל ספק האחסון שלנו עד שנסיר אותם.

מה אנחנו שומרים, ולמה

  • אם החוק מחייב אותנו לשמר את הנתונים של חשבון, למשל כראיות בחקירה הנוגעת לבטיחות ילדים, אנחנו שומרים אותם עד שהחובה הזו מסתיימת, ואז מוחקים אותם.
  • רישומים של החלטות פיקוח נשמרים, אבל הם כבר לא מזהים אתכם.
  • הרישומים שלנו על אופן השימוש בשירותים מאבדים את הקשר אליכם, ואנחנו מוחקים אותם 90 יום אחרי שנוצרו. אם אישרתם ניתוח נתונים, ספק ניתוח הנתונים שלנו, PostHog, שומר עותק משלו למשך התקופה שהוגדרה בחשבון שלנו אצלו.
  • Apple,‏ Google ו-Stripe שומרות רישומים משלהן של הרכישות שלכם, לפי הכללים שלהן.
  • אנחנו לא שומרים גיבויים שוטפים. עותק חד-פעמי של מסד הנתונים שלנו שנוצר לפני עדכון מערכת עשוי להכיל את הנתונים שלכם עד שנמחק את העותק הזה.

שאלות על מחיקת הנתונים שלכם? כתבו אל privacy@altscape.ai.